Nykyaikaista digitaalista
liiketoimintaa kehitetään
pienin askelin

Autamme sinua toteuttamaan ideasi ja kehittämään liiketoimintaasi palvelusi elinkaaren alusta loppuun.

Maailma muuttuu kiihtyvää tahtia ja mullistukset tulevat olemaan suurempia. Tulevaisuutta ei voida ennustaa – digitaalisuus auttaa meitä olemaan nopeita ja iteratiivisia. Joskus on syytä muuttaa alkuperäistä ideaa tai vaihtaa idea täysin.

Kaikissa projekteissamme oikea tie löydetään ketterästi, pienin ja nopein askelin. Ketteriä projektimenetelmiämme tukevat harkiten valitut työkalut, joiden avulla voimme olla käytettävissäsi missä vain, juuri silloin kun meitä tarvitset.

Liiketoiminnan kehittäminen

Icon concepting

Asiakkaamme edustavat toimialoja laidasta laitaan. Heiltä saamamme opit mahdollistavat uusien toimivien mallien löytämisen myös sinun liiketoiminnassasi. Meille tutuksi tulleessa startup-maailmassa on paljon sekä toimintatapoja että työkaluja, joista ammentaa yrityksesi käyttöön.

Mikäli etsit uusia keinoja toteuttaa liiketoimintaasi tai kehittää yrityksesi prosesseja, tutustu lisää palveluihimme.

Löytöretki

Hackathon

Suunnittelu ja palvelumuotoilu

Icon design

Toteutamme palvelukokemukset käytettävyys edellä.

Aloitamme projektien toteuttamisen tuottamalla asiakkaidemme palveluista selaimessa toimivia käyttöliittymäprototyyppejä, joiden avulla loppukäyttäjien todellisiin tarpeisiin päästään pureutumaan ja UI- ja UX-suunnittelijamme onnistuvat ratkaisemaan liiketoiminnan kehittymisen kannalta tärkeimmät ongelmat.

Käyttöliittymäsuunnittelu ja digitaalinen palvelumuotoilu

Prototyyppi

Palvelusi visuaalinen identiteetti

Ohjelmistokehitys

Icon launch

Rakennamme sovellukset niin, että ne toimivat kaikilla laitteilla, niin selaimessa kuin mobiilissa. Työtapaamme määrittelevät prototyyppipohjainen lähestyminen ongelmanratkaisuun ja ketterät menetelmät.

Lähtölaukaus

Mittatilaus

Mobiilisovellukset & Devices

Ylläpito

Icon testing

Kun palvelusi on valmis, varmistamme sen maailmanlaajuisen saavutettavuuden, monitoroimme virhetiloja ja seuraamme palvelin- ja selainpään suorituskykyä. Kisko Ylläpito -palvelupaketit takaavat, että palvelusi voi hyvin ja voit nukkua yösi rauhassa.

#softapaljastuksia

Miksi on järkevää tehdä prototyyppi?

Mihin sinä tarvitset digitaalista ratkaisua?

Kerro ideastasi tai liiketoiminnastasi meille – me selvitämme parhaat seuraavat askeleet juuri sinun tarpeisiisi.

Toteutamme digitaalisia palveluja eri toimialoilla itse ja kumppaniverkostojen avustuksella, tai autamme etsimään oikean toteuttajakumppanin.

Lähetä sähköpostia

contact@kiskolabs.com

Soita Antille

+358 40 505 1909

Vastaamme sinulle pian.

Risto isolated o