Ohjelmistokehitys

Olemme rakentaneet verkkopalveluita asiakkaillemme vuodesta 2007. Rakennamme sovellukset niin, että ne toimivat kaikilla laitteilla, niin selaimessa kuin mobiilissa. Työtapaamme määrittävät prototyyppipohjainen lähestyminen ongelmanratkaisuun ja ketterät työtavat.

Kaikissa projekteissamme oikea tie löydetään ketterästi, pienin ja nopein askelin. Ketteriä projektimenetelmiämme tukevat harkiten valitut työkalut, joiden avulla voimme olla käytettävissäsi missä vain, juuri silloin kun meitä tarvitset.

Olemme rakentaneet verkkopalveluita Ruby on Rails –teknologialla perustamisestamme lähtien ja olemme Suomen kokenein ohjelmistotoimittaja Rails-teknologialla. Työskentelemme myös muita teknologioita käyttäen kuten React, Backbone ja Angular. Teemme myös sovelluskehitystä Android ja iOS-alustoille.

Tutustu palveluihimme ja kysy lisää!

Lähtölaukaus

Mikä on helpoin ja nopein tie tuotteesi ensimmäiseen versioon?

Lähtölaukaus sopii sinulle, kun tiedät budjetin sekä aikataulun projektillesi ja haluat saada sen käyntiin heti. Digitaalinen liiketoiminta voi olla sinulle vielä uutta ja tuntematonta – tästä on hyvä aloittaa.

Lähtölaukaus -konseptilla saatamme tuotteesi nollapisteestä viidessä viikossa julkaisukelpoiseksi. Siinä ajassa saat ensimmäisen versiosi markkinoille välitöntä palautetta varten. Me hoidamme sekä käyttöliittymäsuunnittelun että back end -toteutuksen. Kiinteät Lähtölaukaus -budjettimme ovat aina pitäneet paikkansa.

Esimerkiksi Platebank toteutettiin Lähtölaukaus -projektina.

Mittatilaus

Onko mielessäsi selkeä tavoite, sisältö ja lopputulos, jonka haluat saavuttaa?

Mittatilaus on täysin sinun tarpeisiisi räätälöity tie valmiiseen sovellukseen prototyyppilähtöisesti. Prototyyppi auttaa meitä löytämään, priorisoimaan ja testaamaan juuri ne ominaisuudet, joilla saavutat tavoitteesi kohderyhmässäsi. Taataksemme onnistumisen asetamme tavoitteille selkeät mittarit heti projektin alussa.

Mittatilaus sisältää kaiken: back end -toteutuksen, käyttöliittymäsuunnittelun ja ketterän projektihallinnan. Toteuttamamme ylläpito takaa jatkuvuuden tuotteellesi.

Esimerkiksi OP Metsä toteutettiin Mittatilauksena.

Mobiilisovellukset & Devices

Mikä on kustannustehokkain jakelukanava palvelullesi?

Kun käyttäjäsi ovat liikkeellä ja tarvitsevat nopeaa pääsyä palveluusi, voi mobiilisovellus olla paras ratkaisu palvelullesi. Toteutamme mobiilisovelluksia Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille tarpeidesi mukaan.

Mobiilisovelluksen etuihin lukeutuvat muun muassa

  • Sovelluskauppojen (AppStore & Play Store) tarjoama näkyvyys palvelullesi
  • Käyttäjien tavoittaminen muun muassa push-ilmoituksin
  • Mobiililaitteiden teknologioiden valjastaminen täysipainoisesti (mm. kamera, Bluetooth, GPS)

Suunnittelemme ja toteutamme mobiilisovelluksia asiakkaidemme kanssa ketterästi.

Hybridimalli

Hybridimallilla toteutamme responsiivisesti toteutetun verkkopalvelusi pohjalta mobiilisovellukset Android- ja iOS-laitteille kustannustehokkaasti. Hybridimallilla sovellus käyttää sisältönään verkkopalveluusi toteutettuja mobiilinäkymiä mahdollistaen samalla mobiililaitteille yksilöllisiä ominaisuuksia.

Valitse hybridimalli kun olet toteuttamassa tai olet jo toteuttanut palvelusi verkkoselaimille, mutta haluat tarjota mobiilikäyttäjille helpomman keinon tavoittaa palvelusi.

Natiivisovellukset

Toteuttamalla sovelluksesi natiivisti valitsemillesi laitealustoille saat parhaiten hyödyn irti mobiililaitteiden tarjoamista teknologioista. Natiivisovellus tarjoaa luotettavimmat ratkaisut mm. Bluetooth-yhteyksiin, käyttäjän paikannukseen ja lisätyn todellisuuden (AR) palveluihin.

Valitse natiivisovellus kun haluat hyödyntää mobiililaitteiden sisään rakennettuja mahdollisuuksia luotettavasti ja palvelun suorituskykyä kompromisoimatta.

Devices

Toteutamme ohjelmistokehitystä myös muun muassa älykello- ja IoT -alustoille.

Referenssit

Aalto Space -mobiilisovellus näyttää kampuksen tilavalikoiman ja opastaa käyttäjäänsä löytämään etsimänsä sisätilanavigoinnin avulla. Lue lisää

Toteutimme yhdessä OP Ryhmän kanssa OP Metsä -palvelun, joka palkittiin Vuoden parhaana kuluttajille suunnattuna palveluna GrandOne 2017 -kilpailussa.

Springvest tarjoaa alustan sijoittaa nouseviin kasvuyrityksiin. Toteutimme Springvestin digitaaliseen sijoitustoimintaan mahdollistavan palvelun Mittatilaustyönä.

Muut palvelumme

Mihin sinä tarvitset digitaalista ratkaisua?

Kerro ideastasi tai liiketoiminnastasi meille – me selvitämme parhaat seuraavat askeleet juuri sinun tarpeisiisi.

Toteutamme digitaalisia palveluja eri toimialoilla itse ja kumppaniverkostojen avustuksella, tai autamme etsimään oikean toteuttajakumppanin.

Lähetä sähköpostia

contact@kiskolabs.com
Antti Akonniemi
Vesa Vänskä
Antti Salonen
Simo Virtanen
Anna Martinsen

Soita Antille

+358 40 505 1909
Anttia

Vastaamme sinulle pian.

Risto isolated o