Nykyaikaista digitaalista
liiketoimintaa kehitetään
pienin askelin

Viisi tapaa toteuttaa ideasi
ja kehittää liiketoimintaasi

Maailma muuttuu exponentiaalista tahtia ja mullistukset tulevat olemaan suurempia. Tulevaisuutta ei voida ennustaa – digitaalisuus auttaa meitä olemaan nopeita ja iteratiivisia. Joskus on syytä muuttaa alkuperäistä ideaa tai vaihtaa idea täysin.

Kaikissa projekteissamme oikea tie löydetään ketterästi, pienin ja nopein askelin. Ketteriä projektimenetelmiämme tukevat harkiten valitut työkalut, joiden avulla voimme olla käytettävissäsi missä vain, juuri silloin kun meitä tarvitset.

Löytöretki

Mitkä ovat digitaaliset mahdollisuutesi?

Löytöretken päämäärä on löytää uusia digitaalisia liiketoimintamalleja tai automaatiokohteita bisneksellesi.

Asiakkaamme edustavat toimialoja laidasta laitaan, ja toimialalta toiselle on mahdollista löytää uusia, toimivia malleja. Meille hyvin tutuksi tulleessa Startup -maailmassa on myös paljon toimintatapoja sekä työkaluja, joista ammentaa myös sinun yrityksesi käyttöön.

Olemme toteuttaneet Löytöretken esimerkiksi Otavan kanssa, ja myös Domo sai alkunsa Löytöretkestä.

Hackathon

Miltä ideasi tuntuu ja näyttää konkreettisena tuotteena?

Hackathonissa on kyse jaetusta luomisprosessista, jonka päätteeksi käsissäsi on jotain konkreettisempaa kuin pelkkä suunnitelma tai idea. Hackathonin tuoma ajallinen paine puskee sinut suunnitteluvaiheesta tuotteesi varsinaiseen toteuttamiseen ja testaamiseen. Tämä on hyvä tapa jatkaa ja testata Löytöretken löydöksiä.

Hackathonissa kaksi kolmen hengen tiimiä työskentelee kahden päivän ajan tietyn ongelman ympärillä antamiesi ohjeistuksen ja taustatietojen mukaisesti. Tuloksena saat kaksi vaihtoehtoista prototyyppiä tai konseptia, jotka auttavat ideasi myymisessä esimiehellesi tai sidosryhmillesi. Prototyypillä voit myös testata ideaasi kohderyhmissäsi.

Lue vinkkimme hackathonin järjestämiseen (ENG)

Kisko prototyyppi

Prototyypillä etumatkaa varsinaisen palvelun kehittämiseen

Kiskon digitaalinen prototyyppi on toimiva mallinnus ideastasi. Prototyypin avulla voit kerätä käyttäjiltäsi palautetta ennen varsinaisen sovelluksen kehitystä. Näin saat arvokasta tietoa ideasi toimivuudesta käytännössä ja käyttäjäpreferensseistä, jolloin todennäköisemmin vältät sudenkuopat ja tuotat lopputuotteellasi käyttäjillesi suurempaa arvoa.

Kiskon prototyyppi tuottaa oikealta tuntuvan ja käyttöä realistisesti kuvaavan sovelluksen, jonka lopputuotosta voidaan käyttää suoraan jatkokehityksessä. Prototyyppi voi johtaa joko idean jatkokehitykseen tai projektin päättämiseen, mikäli tulokset eivät olleet toivottuja. Näin saadaan kustannustehokkaasti todennettua palvelun toimivuus ennen kuin sen toteutukseen on käytetty merkittävästi resursseja.

Icon concepting
Concept
Icon design
Design
Icon testing
Prototype

Lähtö­laukaus

Mikä on helpoin ja nopein tie tuotteesi ensimmäiseen versioon?

Lähtölaukaus sopii sinulle, kun tiedät budjetin sekä aikataulun projektillesi ja haluat saada sen käyntiin heti. Digibisnes voi olla sinulle vielä uutta ja tuntematonta – tästä on hyvä aloittaa.

Lähtölaukaus -konseptilla saatamme tuotteesi nollapisteestä viidessä viikossa julkaisukelpoiseksi. Siinä ajassa saat ensimmäisen versiosi markkinoille välitöntä palautetta varten. Me hoidamme sekä käyttöliittymäsuunnittelun että taustajärjestelmien toteutuksen. Kiinteät Lähtölaukaus -budjettimme ovat aina pitäneet paikkansa.

Esimerkiksi Platebank toteutettiin Lähtölaukaus -projektina.

Icon concepting
Concept
Icon design
Design
Icon development
Development
Icon testing
Prototype
Icon launch
Launch

Mitta­tilaus

Onko mielessäsi selkeät tavoitteet, sisältö ja lopputulos, jonka haluat saavuttaa?

Mittatilaus on täysin sinun tarpeisiisi räätälöity tie oikeaan sovellukseesi prototyyppilähtöisesti. Prototyyppi auttaa meitä löytämään, priorisoimaan ja testaamaan juuri ne ominaisuudet, joilla saavutat tavoitteesi kohderyhmässäsi. Taataksemme onnistumisen asetamme tavoitteille selkeät mittarit heti projektin alussa.

Mittatilaus sisältää kaiken, taustajärjestelmien toteutuksen sekä käyttöliittymäsuunnittelun. Meidän toteuttama ylläpito takaa jatkuvuuden tuotteellesi.

Esimerkiksi OP Metsä toteutettiin Mittatilauksena.

Icon mittatilaus
Customized phases

Devices

Mikä on kustannustehokkain jakelukanava palvelullesi?

Teemme sovelluskehitystä Android ja iOS -alustoille, ja lisäksi voimme viedä nykyiset responsiiviset verkkosovellukset kustannustehokkaasti kaikkiin kolmeen sovelluskauppaan käyttämällä hybridimallia, joka on edullinen vaihtoehto mobiiliapplikaatiolle.

Esimerkiksi Aalto Space kehitettiin Devices -projektina.

#softapaljastuksia

Miksi on järkevää tehdä prototyyppi?

Mihin sinä tarvitset digitaalista ratkaisua?

Kerro ideastasi tai liiketoiminnastasi meille – me selvitämme parhaat seuraavat askeleet juuri sinun tarpeisiisi.

Toteutamme digitaalisia palveluja eri toimialoilla itse ja kumppaniverkostojen avustuksella, tai autamme etsimään oikean toteuttajakumppanin.

Lähetä sähköpostia

contact@kiskolabs.com

Soita Antille

+358 40 505 1909

Vastaamme sinulle pian.

Risto isolated o