Kisko Story
Hatch mullistaa
mobiilipelaamisen

Yhteistyö Hatchin kanssa on ollut yksi ehdottomasti kiinnostavimmista projekteistamme viimeaikoina. Palvelun taival on vielä alkuvaiheessa, mutta tietäjät tietävät siitä jo nyt.

Pelimaailma odottaa mullistusta

Hatch tarjoaa kokoelman pelejä ilman lataamista, pelin sisäisiä ostoja, asennuksia tai päivityksiä. Erilaisten pelien pelaamisen kynnys tulee laskemaan, kun uuden pelin pelaamisen voi aloittaa yhtä helposti kuin uuden sarjan katsomisen nykypäivänä. Hatchista puhutaankin jo mobiilipelien Netflixinä ja Spotifyna.

Hatch, Rovion spin-off, tulee markkinoille tämän vuoden aikana. Luvassa on uudella tavalla sosiaalista pelaamista, kun Hatch mahdollistaa myös yksinpelien pelaamisen yhdessä eri puolilta maailmaa.

Sisko tai ystävä voi huoneen tai maapallon toiselta puolelta omalla laitteellaan pelata vaikean kohdan läpi puolestasi, jos niin haluat. Voit myös katsoa muiden seuraamiesi pelaajien pelaamista, sekä jakaa oman pelaamisesi muiden katseltavaksi. Hatch on koko perheen palvelu, myös lasten.

Hatchlive3 6b9ce388
www.hatch.live

Hatch lähestyi meitä, koska tarvitsi palvelulleen verkkosivun ja sisällönhallintatyökaluja. Tässä vaiheessa olemme rakentaneet www.hatch.live –sivun sekä olleet luomassa työkaluja pelikatalogin hallintaan.

Pysy kuulolla

Palvelu tulee ensin Android-laitteille ja myöhemmin iOS-laitteille. Sitä odotellessa, pientä teaseriä tulevasta:


Mikä on sinun tarinasi?

Kerro ideastasi tai liiketoiminnastasi meille, me selvitämme parhaat seuraavat askeleet juuri sinun tarpeisiisi.

Toteutamme digitaalisia palveluja itse ja kumppaniverkostojen avustuksella, tai autamme etsimään oikean toteuttajakumppanin.

Lähetä sähköpostia

contact@kiskolabs.com
Antti Akonniemi
Vesa Vänskä
Antti Salonen
Simo Virtanen
Anna Martinsen

Soita Antille

+358 40 505 1909
Anttia

Vastaamme sinulle pian.

Risto isolated o