Kisko Story
Kisko Labs auttaa
tuoteomistajia säästämään aikaa

Tuoteomistaja on yksi tärkeimmistä tekijöistä onnistuneelle ohjelmistoprojektille. Edellytämmekin projekteissamme asiakkaitamme nimittämään omasta organisaatiostaan tuoteomistajan, joka toimii tiiviissä yhteistyössä kanssamme. Tuoteomistaja toimii projektissa asiakkaan vision äänenä ja on vastuussa tuotteen ominaisuuksien toteuttamisen priorisoimisesta, jotta tärkeimmät ominaisuudet ovat valmiina julkaisuaikataulun mukaisesti.

Projektien luovuttamisen jälkeen tuoteomistajan roolina on edistää tuotetun palvelun asemaa tilaajaorganisaatiossa, kerätä palautetta ja viedä palvelun kehitystä eteenpäin. Lisäksi tuoteomistajalla on rooli olla määrittämässä yhdessä toimittajan kanssa, että mikä projektissa on valmiin määritelmä - toimittaja yksinään on melko jäävi tekemään tätä päätöstä.

Tuotamme konkreettisia vaihtoehtoja tuoteomistajille helpottaaksemme heidän työtään:

Design: Ideoimme KUINKA ongelmia voidaan lähestyä

Ketterä ja iteratiivinen suunnittelu- ja yhteistyöprosessimme mahdollistaa jatkuvan dialogin tuoteomistajan kanssa parhaan ratkaisun löytämiseksi.

Teknologia: Kerromme MIKÄ on mahdollista

Suunnittelijamme ja kehittäjämme auttavat löytämään järkevimmät toteuttamiskeinot liiketoiminnan tarpeisiin.

Bisnes: Ratkaisut LIIKETOIMINNAN ongelmiin

Meidän tehtävänä on tukea asiakkaitamme kohti tavoittelemaansa visiota. Moniosaajatiimissämme yhdistyy kokemusta eri liiketoiminta-aloilta. Kannustamme tuoteomistajia ottamaan hyödyn irti tästä kokemuksesta miettiessään kehitettävän tuotteen liiketoimintaan liittyviä haasteita.


Arvioimme työmäärät jokaiseen vaihtoehtoon, jolloin on helppo tehdä laskelmat siitä, mihin kehityskohteisiin kannattaa investoida.

Näin tuoteomistaja saa kuhunkin ongelmaan eteensä muutamia vaihtoehtoja, joista hän voi tehdä valinnan etenemiselle tai ainakin käyttää niitä keskustelun pohjana jatkoa ajatellen.


Hei Tuoteomistaja!

Tule tutustumaan ja keskustelemaan roolistasi sekä jakamaan tietoa muiden tuoteomistajien kanssa Tuoteomistajien Torstai -tapahtumiin ja liity myös Tuoteomistajien facebook-ryhmään.

Seuraava Tuoteomistajien Torstai järjestetään 21.2.2019 toimistollamme Sörnäisissä. Ilmoittaudu täällä!

Mikä on sinun tarinasi?

Kerro ideastasi tai liiketoiminnastasi meille, me selvitämme parhaat seuraavat askeleet juuri sinun tarpeisiisi.

Toteutamme digitaalisia palveluja itse ja kumppaniverkostojen avustuksella, tai autamme etsimään oikean toteuttajakumppanin.

Lähetä sähköpostia

contact@kiskolabs.com
Antti Akonniemi
Vesa Vänskä
Antti Salonen
Simo Virtanen
Anna Martinsen

Soita Antille

+358 40 505 1909
Anttia

Vastaamme sinulle pian.

Risto isolated o