Kisko Story
Kiitos
kymmenestä vuodesta

Kisko syntyi tasan kymmenen vuotta sitten ajatuksesta luoda parempi työpaikka itsellemme sekä muille. Toki ajatuksena oli myös se, että pystyisimme tekemään ohjelmistohankkeita paremmin kuin muut. Nämä kaksi asiaa ovat edelleen vahvasti mukana päivittäisessä työssämme.

Kymmenen vuotta ovat menneet nopeasti. Olemme muuttuneet vuosien aikana teknologiatalosta täyden palvelun kumppaniksi asiakkaillemme. Vuosien varrella olemme päässeet työskentelemään isojen asiakkaiden kanssa, silti unohtamatta startuppeja. Itselleni nämä vuodet ovat olleet ehdottomasti parhaat työurallani, enkä ole nauttinut mistään työkulttuurista näin paljoa.

Kisko5v7 75e901aa
Kisko5v6 3efe3e66

Isoimmat kiitokset menevät työntekijöillemme - ilman heitä elämä olisi hyvin erilaista. Toiseksi isoimmat kiitokset menevät kaikille asiakkaillemme, kumppaneille sekä muille ihmisille jotka ovat jollain tapaa olleet matkallamme mukana.

Kisko5v8 148b0b3e
Kuvat: muistoja Kiskon 5-vuotisjuhlista Köydenpunojankadun toimistolta

Kymmenen vuoden aikana teknologiasta on tullut arkipäivää ja vihdoin saarnamme digitaalisesta bisneksestä koskettaa kaikkia. Tulevina vuosina teknologian kehitys tulee kiihtymään entisestään, eikä kukaan pysty ennustamaan mitä edessä on. Sen tiedämme, että se tulee olemaan mielenkiintoista!

Kiitos kaikille ja seuraavan 10 vuoden kimppuun!

Mikä on sinun tarinasi?

Kerro ideastasi tai liiketoiminnastasi meille, me selvitämme parhaat seuraavat askeleet juuri sinun tarpeisiisi.

Toteutamme digitaalisia palveluja itse ja kumppaniverkostojen avustuksella, tai autamme etsimään oikean toteuttajakumppanin.

Lähetä sähköpostia

contact@kiskolabs.com
Antti Akonniemi
Vesa Vänskä
Antti Salonen
Simo Virtanen
Anna Martinsen

Soita Antille

+358 40 505 1909
Anttia

Vastaamme sinulle pian.

Risto isolated o