Sinustako seuraava
kiskolainen?

Etsimme uusia kykyjä tiimiimme viemään Kisko Labsia eteenpäin yhtenä Suomen arvostetuimmista ohjelmistotaloista. Haluatko osaksi saman henkistä tiimiä ja oletko valmis tuomaan siihen oman mausteesi?

Kisko Labsilla on vahva oma identiteetti, johon kuuluu avoimuus ja yhdenvertaisuus. Paikka, jonne on helppo tulla ja jossa osaamistasi todella arvostetaan. Kannustamme kokeilemaan uutta ja tutkimaan mahdollisuuksia. Pääset jakamaan työssäsi kokemat onnistumiset ja haasteet kannustavassa porukassa.

Työskentelemme sekä suurten osakeyhtiöiden että aloittelevien start-upien kanssa, mikä takaa vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät ja projektit. Haemme monikansalliseen tiimiimme vahvistuksia sekä kehittäjä- että suunnittelupuolelle.

Yhteisö. Kisko Labsilla pääset vaikuttamaan osana yhteisöä. Kokoonnumme maanantaisin yhdessä aamiaispöytään aloittamaan viikon, katsomme elokuvia sekä järjestämme kerhoja mielenkiinnon kohteidemme ympärille. Olemme myös kokeilleet vaellusta, wakeboardausta ja kaiken maailman muita päähänpistoja, joita kukin vuorollaan saa. Tykkäämme nauraa itsellemme ja toisinaan myös toisillemme.

Kasvu. Meille on tärkeää, että jokainen kiskolainen kokee kasvavansa ihmisenä ja kehittyvänsä ammattilaisena työskennellessään Kisko Labsilla. Opimme toisiltamme, tuemme osallistumisia alan koulutuksiin ja tapahtumiin sekä seuraamme henkilökohtaisten tavoitteiden kautta edistymistäsi.

Vapaus. Kiskolainen on vapaa valitsemaan itselleen parhaaksi katsomansa työvälineet ja -tavat. Niin kauan kuin työt hoituvat, olet vapaa järjestämään elämäsi kuten haluat. Sillä teemme töitä elääksemme emmekä toisin päin. Luotamme sinuun ja tuemme sinua omaan työhösi liittyvissä päätöksissä.

Hyvinvointi. Uskomme, että henkisesti ja fyysisesti hyvinvoiva ihminen suoriutuu työstään paremmin. On meitä joskus kuvailtu jopa terveysfriikeiksi. Tarjoamme työntekijöillemme laajan terveysturvan ja mahdollisuuden CrossFit harjoitteluun, ergonomisista työpisteistä puhumattakaan. Ja jottei työtaakka vetäisi hartioita liiaksi lysyyn, niin käy meillä myös hieroja joka toinen viikko.

Avoimet työpaikat

Web Developers

Onko web intohimosi? Saako ajatus täydellisestä internetistä leposykkeesi kiihtymään?

Ongelmanratkaisu on sinulle arkipäivää. Sinua ohjaa vahva näkemys siitä, kuinka digitaalisia tuotteita tulisi rakentaa ja työskentelet sujuvasti tiimissä niin suomeksi kuin englanniksikin. Uuteen orientoituminen sujuu sinulta nopeasti siirtyessäsi projektista toiseen.

Työkalupakista sinulta löytyy mielellään osaamista joko Reactin tai Ruby on Railsin parista.

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen contact@kiskolabs.com

UX/UI Designers

Lähestyt muotoilua käyttäjälähtöisesti ja arvostat funktionaalisuutta. Osaat tarvittaessa yksinkertaistaa monimutkaisiakin kokonaisuuksia ja luoda ideoistasi interaktiivisia prototyyppejä. Sen lisäksi, että tekeleesi ovat aivan jäätävän siistejä, sinulla on esittää rationaaliset perustelut ideoidesi tueksi. Työskentelykielenä toimii pääasiassa englanti.

Mikäli tämän lisäksi sinulla on kyky laittaa kätesi saveen ja tarttua myös itse Front-End -kehitykseen käyttäen muun muassa JavaScriptia, niin tule meille töihin!

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen contact@kiskolabs.com

Risto isolated o