Liiketoiminnan kehittäminen

Koodaus ja design ovat toki tärkeässä roolissa jokapäiväistä työtämme, mutta tärkein tehtävämme on oikean tien löytäminen asiakkaidemme kanssa. Tämä tarkoittaa kestävien toimintamallien käyttämistä ja valintojen tekemistä kehitettäessä uusia palveluita liiketoiminnan kehittämiseksi.

Asiakkaamme edustavat toimialoja laidasta laitaan. Heiltä saamamme opit mahdollistavat uusien toimivien mallien löytämisen myös sinun liiketoiminnassasi. Meille tutuksi tulleessa startup-maailmassa on paljon sekä toimintatapoja että työkaluja, joista ammentaa yrityksesi käyttöön.

Autamme asiakkaita löytämään oikean tien koko palvelun elinkaaren alusta loppuun.

Löytöretki

Yrityksesi digitaalisten liiketoimintamahdollisuuksien kartoitus

Löytöretken tavoitteena on löytää uusia liiketoimintamalleja yritykselle sekä automaatio- että tehostuskohteita nykyiselle liiketoiminnalle. Kartoitus pitää sisällään kaksi työpajaa, joista ensimmäisessä selvitetään nykytilannetta ja ideoidaan mahdollisuuksia. Toisessa käydään läpi Kiskon löydöksiä ja pohditaan niiden liiketoimintavaikutuksia sekä toteutettavuutta.

Tunnemme digitaalisen maailman mahdollisuudet ja osaamme löytää asiakkaillemme kannattavia liiketoimintamalleja. Lopputuloksena yrityksenne saa kattavan raportin mahdollisuuksista ja meidän suosituksemme jatkolle.

Hackathon

Onko yrityksessäsi paljon ideoita, mutta ette ole löytäneet aikaa niiden testaamiselle?

Kisko Hackathonissa yrityksessäsi kytevät palveluideat tuotetaan konkreettisiksi, oikeilla käyttäjillä testattaviksi sovellusprototyypeiksi. Kolmen päivän jälkeen yritykselläsi on kolme ratkaisua, joilla hakea palautetta asiakkailtasi ja jotka toimivat erinomaisena lähtölaukauksena jatkokehitykselle.

Hackathonissa on kyse jaetusta luomisprosessista, jonka päätteeksi käsissäsi on jotain konkreettisempaa kuin pelkkä suunnitelma tai idea. Hackathonin tuoma ajallinen paine puskee sinut suunnitteluvaiheesta tuotteesi varsinaiseen toteuttamiseen ja testaamiseen. Tämä on hyvä tapa jatkaa ja testata Löytöretken löydöksiä. Muodostettavat tiimit koostuvat organisaatiosi työntekijöistä sekä Kisko Labsin kehittäjä-suunnittelija -parista.

Pidämme myös huolen, että tiimit saavat ohjausta. Annamme tiimien jäsenille valmiuksia käyttäjätutkimuksen tekemiseen, digitaalisten liiketoimintamallien suunnitteluun sekä keinoja ideoiden nopeaan testaamiseen. Näillä valmiuksilla voitte tehostaa ideoiden realisointia yrityksenne sisällä myös tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä ja tule keskustelemaan kanssamme liiketoimintasi tarpeisiin istuvasta hackathon-paketista.

Lue myös vinkkimme hackathonin järjestämiseen:

Johdatus hackathoneihin ja järjestäjän muistilista

Hackathonien ongelmat ja ratkaisut

Referenssit

Domo on palvelu, jolla Aalto Yliopiston Ylioppilaskunta vastaanottaa ja käsittelee asuntohakemukset. Domo toimii toimiston apuvälineenä kaikissa vuokralaisten hallintaan tarvittavissa toimissa. Palvelun myötä AYY tekee yhden henkilötyövuoden verran säästöä vuosittain ja asunnonvälitystoimiston jonotusaika on puolittunut. Palvelu sai alkunsa Löytöretkestä.

Toteutimme Volkswagen-konsernille Kisko Hackathonin, jossa noin 30 osallistujaa 12:sta Volkswagen AG:n yksiköstä jakoivat toisillleen ammattiosaamistaan. Tehtävämme oli tuottaa kolmepäiväisen hackathonin aikana ideoista kuluttajilla testattavia prototyyppejä, yhdessä Volkswagen-konsernin työntekijöiden kanssa.

Muut palvelumme

Mihin sinä tarvitset digitaalista ratkaisua?

Kerro ideastasi tai liiketoiminnastasi meille – me selvitämme parhaat seuraavat askeleet juuri sinun tarpeisiisi.

Toteutamme digitaalisia palveluja eri toimialoilla itse ja kumppaniverkostojen avustuksella, tai autamme etsimään oikean toteuttajakumppanin.

Lähetä sähköpostia

contact@kiskolabs.com
Antti Akonniemi
Vesa Vänskä
Antti Salonen
Simo Virtanen
Anna Martinsen

Soita Antille

+358 40 505 1909
Anttia

Vastaamme sinulle pian.

Risto isolated o