Antti Salonen Kisko Labsin toimitusjohtajaksi

Kisko Labs täyttää tänä vuonna 13 vuotta. Lähdimme rakentamaan hyvää työpaikkaa itselle ja muille. Tällä polulla ollaan edelleen ja joka päivä saan tehdä hommia mahtavassa porukassa.

Omat hommani ovat vuosien saatossa muuttuneet paljonkin. Jossain vaiheessa minut irrotettiin projektityöstä (ihan aiheesta :D), sitten myynnistä ja nyt viime aikoina olen keskittynyt markkinointiin. Näiden ja toimitusjohtajan hommien ohessa olen yrittänyt viedä WODconnect-tuotettamme eteenpäin.

Tässä samalla Kisko on kasvanut henkilöstön, prosessien ja asiakkaiden osalta ihan uusiin mittoihin. Kasvua tukemaan tarvitsemme nyt toisenlaisen kipparin ja ilolla saan todeta, että Antti Salonen on jatkossa uusi toimitusjohtajamme. Antsa on ollut Kiskolla vuodesta 2011, osakkaana vuodesta 2013 ja osoittanut kyntensä organisaation kehittäjänä jo moneen kertaan.

Uuden toimistusjohtajan tehtävänä on lähteä kehittämään Kiskon asiakaskokemusta rohkeasti eteenpäin sekä tietenkin pitää huolta tiimin toimivuudesta myös jatkossa henkilöstötukitiimimme vetäjänä. Lisäksi Antsa jatkaa projekteissa neuvonantajana.

Itse jatkan eteenpäin Kiskolla tittelillä Evankelista ja missionani on tehdä näkyväksi kaikkia niitä mahtavia hommia, mitä Kiskolla teemme.

Tämän lisäksi toimin jatkossa Kiskon hallituksen puheenjohtajana ja juuri perustetun WODconnect Oy:n toimitusjohtajana.


Antti Akonniemi
Antti Akonniemi
Founder & Evangelist of Kisko Labs

15.1.2020 9:09