Pohditko, mitä ideasi kehitys voisi maksaa? Kokeile investointilaskuria

Loupedeck CT antaa kosketuspinnan luovien alojen ammattilaisille

Loupedeck tuottaa luovien alojen ammattilaisten arkea helpottavia työkaluja, erikoistuen erityisesti videon- ja kuvankäsittelyyn. Lokakuun lopussa Loupedeck julkisti uuden Loupedeck Creative Toolin. CT:n myötä käyttö ei enää rajoitu vain valokuvaukseen ja videoeditointiin, vaan nyt kaikki luovan alan ammattilaiset, kuten esimerkiksi muusikot, voivat hyötyä Loupedeckista.

loupedeck

Loupedeck CT:n ytimessä on kustomoitavuus. Käyttäjillä on täysi vapaus kustomoida omat tapansa hyödyntää muun muassa Loupedeck CT:n kuutta kiertosäädintä ja valita mihin työkaluihin he haluavat nopean pääsyn laitteen kosketusnäytöltä. Myös muilta osiltaan CT on adaptoitavissa käyttäjän tarpeiden mukaan. Loupedeck CT tukee suoraan muun muassa Adoben Lightroomia, Photoshopia, Premiere Pro:ta ja Illustratoria, Applen Final Cut Pro X:ää ja musiikkituottajien suosimaa Ableton Livea.

Viimeisen vuoden aikana olemme saaneet olla mukana luomassa Loupedeck CT:n design-systeemin toteutusta ja käyttöliittymää yhdessä Loupedeckin UX-tiimin kanssa.

Vastaanotto laitteelle on ensiarvioissa ollut erittäin positiivinen. Muun muassa The Verge raportoi Loupedeck CT:sta seuraavaa:

“As someone who loves creative hardware solutions for digital software, the idea of something like the Creative Tool seems really great, giving a more fine-tuned and tactile approach for interacting with these purely software-based tools”

Loupedeck CT on tilattavissa Loupedeckin omilta sivuilta.

Lisätietoja:
Henri Paltemaa
 
 

Henri Paltemaa
Henri Paltemaa
Designer

19.11.2019 12:03