Opi digipalveluprojektin vaiheet suunnittelusta lanseeraukseen

Digitalisaatiosta on tullut tärkeää ja arkipäiväistä, mistä hyvänä esimerkkinä toimii muun muassa Slushin vuosittaiset kävijämäärät ja Helsingin yliopiston Elements of AI -kurssin huikea suosio. Tämä on yksi syy miksi teimme Softapaljastuksia -kirjan ja nyt teemme Alma Talentin kanssa koulutuksen ihmisille, jotka ovat vastuussa digiprojektista.

Mitä digitaalisten palveluiden kehitys tarkoittaa juuri nyt?

Digitalisaatiosta on tullut arkea ja kasvava joukko meistä pääsee mukaan erilaisten digitaalisten palveluiden kehityshankkeisiin.

Koskaan ei ole liian myöhäistä rakentaa uutta tai muuttaa suuntaa. Ei myöskään ole yhtä oikeaa tietä. Onko sinulla idea ja budjetti, kenties jo käynnissä oleva hanke vai etsitkö uusia mahdollisuuksia digitaalisessa maailmassa? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, on tämä koulutus juuri sinulle!

Digipalvelukiihdyttämö-koulutuksessa käsitellään kaksi päivää käytännön asiaa digipalveluprojektin vetämisestä/ostamisesta vastuullisille henkilöille. Käymme koulutuksessa läpi palvelun kehitystä ideavaiheesta, toteutuksen kautta tuotantoon ja jatkokehitykseen asti. Koulutus auttaa sinua ymmärtämään ja madaltamaan riskejä sekä luomaan parempia palveluja.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus sopii taustasta riippumatta digipalveluprojektin johtamisesta/ostamisesta vastuussa oleville johtajille, päälliköille ja asiantuntijoille. Koulutus sopii laajasti kenelle tahansa aiheesta kiinnostuneelle.

Tittelisi voi olla esimerkiksi:

  • liiketoimintajohtaja/-päällikkö
  • projektipäällikkö
  • kehityspäällikkö
  • tuoteomistaja

Tutustu ja ilmoittaudu koulutukseen klikkaamalla tästä.

 

Lataa tämä ja 43 muuta oppia softaprojektiisi


Antti Akonniemi
Antti Akonniemi
Founder & Evangelist of Kisko Labs

8.1.2020 11:43