Mikä säväytti Slushissa 2019?

Slush 2019 on takana ja tapahtuma tarjosi tänäkin vuonna mahtavan joukon mielenkiintoisia puheenvuoroja. Kokosimme yhteen kiskolaisia eniten puhuttaneet keskustelut.

Work In Progress: The Companies That Will Define The Future of Work

Sophie Adelman (WhiteHat) ja Karri Saarinen (Linear) keskustelivat siitä mistä tulevaisuuden työskentely-ympäristöt muodostuvat ja kuinka kouluttautuminen eri aloille tulee olemaan entistäkin työelämälähtöisempää.

Founding CEOs of Wolt & Smartly.io reflect on the first five years of expansion

Wolt ja Smartly ovat viidessä vuodessa laajentuneet räjähdysmäisesti useita satoja työllistäviksi kansainvälisiksi toimijoiksi. Miki Kuusen (Wolt) ja Kristo Ovaskan (Smartly) avoin keskustelu skaalautumisen haasteista ja kasvukivuista on rehellisyydessään tärkeä katsaus nykypäivän kasvuyrityksen johtamiseen.

A Moment With an Iconic Venture Capitalist: Fireside Chat With Michael Moritz

Legendaarisen sijoitusyhtiön Michael Moritz kertoi tekemistään sijoituksista teknologiajätteihin mm. Google, AirBnB ja Spotify.

Michael Moritz myös kannusti yrittäjiä tekemään suoria listautumisia pörssiin.

It’s A Match - Or Is It? Aligning Values in Business

Uusia tekijöitä rekrytoitaessa on valintakriteerinä usein vain uuden työntekijän taitotaso. HelloSignin COO Whitney Bouck ja Inklusiiv:in perustaja Katja Toropainen keskustelevat siitä, miksi työntekijän persoonalla ja arvoilla on valtavasti merkitystä rekrytoinnissa ja sitouttamisessa.

Ihmisten konferenssi

Slushin suola oli kuitenkin tavata niin uusia tuttavuuksia kuin vaihtaa näkemyksiä nykyisten asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kiitos kaikille ja törmäillään neonvaloissa jälleen ensi vuonna!


Simo Virtanen
Simo Virtanen
Designer at Kisko Labs

26.11.2019 12:00