Softapaljastuksia-kirja nyt saatavana

softapaljastuksia-banner-2

Kuinka monesti olet kuullut onnistuineista ohjelmistohankkeista? Entä kuinka monesti olet kuullut hankkeista, jotka onnistuivat sekä olivat itseasiassa mukavia projekteja? Jos mediaan on uskominen, valtaosa projekteista epäonnistuu. Samaa kertovat kauhutarinat kentiltä.

Me uskomme, että vuonna 2019 ei kenenkään pitäisi tehdä huonoa softaa. Uskomme myös siihen, että päivittäisen tekemisen tulisi olla lähtökohtaisesti hauskaa ja motivoivaa. Kuulostaako ohjelmistoprojektin ostaminen kivalta? Ehkä ei, mutta se ihan oikeasti voi olla kivaa ja erittäin antoisaa.

Kiskon mission, "Autamme löytämään oikein tien", osana on parantaa digitaalisten hankkeiden ostamisen kokemusta myös opettamalla ostajia ja nostamalla koko alan tasoa.

softapaljastuksia kuvitus jäävuori

 

Kisko Labsin 12 vuoden toiminnan aikana oppineet paljon projekteissamme ja haluamme nyt jakaa näitä oppeja kaikille asiakkaistamme kilpailijoihin asti. Olemme keränneet 44 tärkeintä oppiamme Softapaljastuksia kirjaksi, joka on saatavilla e-kirjana sekä fyysisenä kirjana. Kirja vastaa muun muassa kysymyksiin: Miten jalostat idean konkreettiseksi palveluksi, miten valitset parhaan kumppanin ja miten toimia projektin valmistumisen jälkeen.

e-Kirjan saat ladattua täältä

Toivottavasti opeistamme on sinulle apua!

Onko sinulla #softapaljastuksia joita jakaa? Kerro niistä meille joko tekstimuodossa tai videona valitsemassasi kanavassa. Lähetämme painetun version Softapaljastuksia kirjasta kaikille tarinansa jakaneille, niin kauan kuin kirjoja riittää.


Antti Akonniemi
Antti Akonniemi
Founder & Evangelist of Kisko Labs

5.3.2019 14:05