Apetitin Njam haastaa kasvattamaan kasvisten määrää ruokalautasella

Njam on Apetitin kanssa toteutettu mobiilisovellus iOS ja Android -laitteille terveellisempiin valintoihin ruokavaliossa. Nämä valinnat tehdään helpommaksi tarjoamalla Njamin käyttäjille herkullisia ja monipuolisia, kasviksista inspiroituneita reseptejä. 

Njam-ruutukaappaus etusivu

Käyttäjät voivat luoda Njamin yli 600 reseptin joukosta itselleen ruokalistan, joka koostuu kasvispainotteisista aterioista. Oman ruokavalionsa voi määrittää esimerkiksi huomioimaan gluteenittomuus ja erinäiset allergiat ja reseptejä löytyy niin vegaaneille, kasvissyöjille kuin sekaruokavalioakin noudattaville. Valittujen reseptien tuomista lautaselle helpotetaan tarjoamalla käyttäjälle ostoslista tarvittavista raaka-aineista.

Njamin tarjoamat reseptit räätälöidään käyttäjille tekoälyä hyödyntävän suosittelumoottorin avulla, joka seuraa käyttäjän tekemiä valintoja ja tarjoaa muiden samankaltaisilla mieltymyksillä toimineiden käyttäjien valintojen pohjalta uusia reseptejä kokeiltavaksi. Palvelu myös palkitsee kasvishaasteisiin osallistuneita ruokalijoita pisteillä.

Njam tarjoaa Apetitille kanavan palvella asiakkaitaan suoraan ja samalla tukea ydinliiketoimintaansa: pakasteiden ja tuoreksien myyntiä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Njam uudistaa heidän nykyistä liiketoimintaansa sekä luo uusia mahdollisuuksia tulevaisuuteen.

Apetit Njam-sovelluksen reseptilista

Kuluttajalle näkyvän sovelluksen lisäksi Njamin taustalle on kehitetty reseptinhallintatyökalu, jonka avulla mm. reseptien tuotetietoja voidaan käyttää myös mahdollisissa tulevissa kehityshankkeissa.

Kiskon tapa toimia on auttanut laajentamaan myös omaa näkemystä ohjelmistoprojekteista ja hyvän softan tekemisestä. Kommunikaatio on ollut välitöntä ja projekti on edennyt tosi sujuvasti!

– Maija Nousiainen, Njamin tuoteomistaja, Apetit Ruoka Oy

Simo Virtanen
Simo Virtanen
Designer at Kisko Labs

2.5.2019 10:46