Kisko Story
Luetaan.fi innostaa lukupiireihin

Luetaan.fi on konseptoimamme yhteisöllinen palvelu, jonka tavoitteena on saada ihmiset uppoamaan lukemisen iloihin. Palvelu perustuu lukijoiden omiin yhteisöihin, eli lukupiireihin, joissa käydä keskustelua ja jakaa ajatuksia teosten sisällöistä.

Käyttäjät voivat vapaasti etsiä ja liittyä eri piireihin ja luoda uusia vaikkapa oman urheilujoukkueen tai koululuokan kesken. Lukupiirit voivat käydä keskustelua kulloinkin luettavasta kirjasta kappalekohtaisesti ja kuukausimaksullisessa palvelussa lukijat pääsevät käsiksi laajaan digitaalisten teosten tarjontaan, joista he voivat valita teoksia omiin lukupiireihinsä.

Luetaan.fi toimii myös kanavana kirjasuosituksille, jotka perustuvat lukijoiden omaan lukuhistoriaan. Lukijat voivat syöttää oman kotikirjastonsa kirjoja ja suosikkejaan omaan profiiliinsa hakemalla tai skannaamalla kirjan ISBN-koodin. Näin lukijat saavat suosituksikseen niin tuttujen kirjailijoiden kuin kirjasarjojen ja genrejen teoksia. Lukijat pääsevät myös esittelemään omia suosikkiteoksiaan ja -genrejään luomalla oman lukijaminänsä palveluun. Näin lukijalla on heti palvelun käyttöön otettuaan profiili josta hän voi olla ylpeä, luki sitten 1000 tai 100 sivua viikossa.

Palvelun tavoitteena on lisäksi saada lukijat lukemaan jotain itselleen täysin uudenlaista erilaisten haasteiden avulla. Näitä haasteita voivat olla esimerkiksi tietyllä vuosikymmenellä julkaistujen kirjojen ja tiettyjen kirjailijoiden teosten lukemiseen.Kiinnostuitko konseptista?

Lähetä viesti tai soita Antille!

Antti Salonen
Antti Salonen
Partner, Designer
+358 40 708 9751
antti.salonen@kiskolabs.com

Mikä on sinun tarinasi?

Kerro ideastasi tai liiketoiminnastasi meille, me selvitämme parhaat seuraavat askeleet juuri sinun tarpeisiisi.

Toteutamme digitaalisia palveluja itse ja kumppaniverkostojen avustuksella, tai autamme etsimään oikean toteuttajakumppanin.

Lähetä sähköpostia

contact@kiskolabs.com
Antti Akonniemi
Vesa Vänskä
Antti Salonen
Simo Virtanen
Anna Martinsen

Soita Antille

+358 40 505 1909
Anttia

Vastaamme sinulle pian.

Risto isolated o